Jerka om att ha tid att läsa – från Lyrans noblesser

Lyrans noblesser skriver i veckans bokbloggsjerka om hur man hinner läsa så mycket? En fråga som kommer från Mia  (Det här är första gången för mig i ”jerkandet” så jag hoppas jag gör allt rätt nu.)

Ja, hur hinner jag läsa så mycket som jag gör? För det första har jag inga barn, det sparar väldigt mycket tid det vet alla som har barn, för det andra så är jag urdålig på att titta på teve, jag har i och för sig en kompis som är sämre än mig på det, hon kände inte till Ernst Kirschsteiger, ni förstår nivån. Fast just nu läser jag lite sämre än tidigare, det beror på mitt jobbpendlande, nu har jag dåligt bokläsarjobbpendlande. Jag åker tio minuter och sedan måste jag byta och så åker jag en kvart till, ni hör ju det blir ju jobbigt att läsa samtidigt, tappar ju bort var jag var när jag byter. Så för tillfället så är det poddar som gäller på jobbresan.

Men hemmavid blir det desto mer, det blir nästan en timme varje kväll, och har jag inget annat för mig på helgerna så kan det bli sträckläsning i ett par timmar eller till hunden behöver gå ut. Vanligtvis har jag två böcker på gång samtidigt, en ”tung” och en ”semesterbok”, på så sätt har jag alltid ork att läsa något.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s